Houten opbergkisten scrapwood

Houten opbergkisten scrapwood gemaakt van gerecycled hout en daarom een duurzaam produkt!

Houten opbergkisten gemaakt van massief gerecycled scrapwood, een mooi uniek en duurzaam produkt. Ideaal om allerlei kleine spulletjes in te bewaren. Leverbaar in diverse maten en kleuren. Elk kistje is uniek en heeft een eigen kleurstelling.

Deze kistjes worden in India in de prachtige stad Jodhpur gemaakt voor Indistrieel. Jodhpur wordt ook wel de blauwe stad genoemd.

We werken samen met een klein bedrijfje dat voornamelijk werk geeft aan mensen die  niet zo snel aan werk komen, zo ook aan Indiase vrouwen die alleen wonen met hun kinderen. De woon- en leefomstandigheden van hun gezinnen wordt hierdoor enorm verbeterd en de kinderen kunnen hierdoor ook naar school.

Het hout komt van huizen en gebouwen die afgebroken worden en waarvoor nieuwe huizen in de plaats gebouwd worden. Hierdoor is het een duurzaam product want er worden geen bomen gekapt en het hout wordt weer opnieuw gebruikt. Het product is niet altijd perfect maar wel uniek en door de eigen kleurstelling heeft het een eigen karakter.

De foto met daarop de kistjes is een voorbeeld, dit betekent dat het kistje misschien al verkocht is en dat we je een andere kleur dan op de foto kunnen toesturen. Mocht je liever een foto ontvangen zodat je kunt kiezen, dat kan natuurlijk ook. Zet dit dan als opmerking in je bestelling er bij dan kunnen we rekening houden met jouw wensen.

Wooden scrapwood box made in India, every piece is a unique item with unique colours.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten