Kasten van Indistrieel

kast scrapwood TV meubelkasten van Indistrieel

Kasten van Indistrieel zijn er in heel veel soorten en stijlen.  Zoek je een mooie houten kast?  Zoek je  stoer en robuust, naturel of kleurrijk. Van mooi gerecycled hout of scrapwood. We hebben ze allemaal.

Maar er zijn ook kasten van Indistrieel die gemaakt zijn van sierlijk houtsnijwerk uit India.

Sommige kasten zijn naturel, wit, roze, blauw of misschien wel pimpelpaars?

Dan zijn er ook nog de stoere barkasten, soms lijken ze op een container, soms op een koelkast en dan weer op een vliegtuig.

En dan hebben we de originele kasten nog niet genoemd die uniek zijn en die we zelf in India hebben uitgekozen. Het is dan moeilijk kiezen als we in India zijn en vaak lopen we dan wel uren rond voordat we uiteindelijk een keuze kunnen maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken naar de prachtige kasten en unieke items die je bij Indistrieel kunt kopen.

Scrapwood kasten worden bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled hout. Houten huizen die in India aan vervanging toe zijn, worden gesloopt en daarvoor in de plaats worden weer mooie nieuwe huizen teruggebouwd.

Van het sloophout worden dan weer kasten gemaakt. De timmerman zoekt zelf de mooiste stukken hout uit en daardoor is elke kast uniek van kleur. We hebben dan ook veel mogelijkheden zoals , vakkenkasten, televisiemeubels en van scrapwood worden daarnaast ook nog heel veel andere woonaccessoires voor ons gemaakt.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten